Нова Година в Дубай от София с директен полет

1
Прекарайте незабравима Нова година в Дубай с екскурзия от Exotic Holiday! Открийте магията на Дубай с луксозно настаняване и разнообразна програма, включваща: Полудневна обиколка с панорамна визия от The Palm и тур на Бурж Халифа; Пътешествие до Абу Даби с обиколка на Президенски дворец и Шейх Зайед джамия; Круиз с традиционна арабска лодка в Дубай Марина; Джип сафари в пустинята и посещение на Miracle Garden. Запазете своето място за 7-дневно авантюра и влезте в 2025 година в лукс и стил! Вижте нашата оферта за Нова Година в Дубай - в страхотния хотел Stella Di Mare Dubai Marina 5*.

Нова Година в Дубай от София с директен полет

2
Прекарайте уникална Нова година в Дубай с пътуване от Exotic Holiday! Разкрийте чудесата на Дубай с луксозно настаняване и разнообразна програма, включваща: Полудневна обиколка с панорамна визия от The Palm и тур на Бурж Халифа; Пътешествие до Абу Даби с обиколка на Президенски дворец и Шейх Зайед джамия; Разходка с традиционна арабска лодка в Дубай Марина; Джип сафари в пясъците и посещение на Miracle Garden. Запазете своето пътуване за 7-дневно приключение и влезте в 2025 година в лукс и стил! Вижте нашата оферта за Нова Година в Дубай - в страхотния хотел Stella Di Mare Dubai Marina 5*.

Нова Година в Дубай от София с директен полет

3
Прекарайте незабравима Нова година в Дубай с екскурзия от Exotic Holiday! Открийте магията на Дубай с петзвездно настаняване и разнообразна програма, включваща: Полудневна обиколка с зашеметяваща визия от The Palm и посещение на Бурж Халифа; Пътешествие до Абу Даби с посещение на Президентския дворец и Шейх Зайед джамия; Разходка с традиционна арабска лодка в Дубай Марина; Джип сафари в пустинята и посещение на Miracle Garden. Резервирайте своето пътуване за 7-дневно авантюра и влезте в 2025 година в лукс и комфорт! Вижте нашата оферта за Нова Година в Дубай - в страхотния хотел Stella Di Mare Dubai Marina 5*.